TG.16/sem.II
Data publikacji: 2020-10-21

    2020-09-03
Czw
  2020-09-04
Pią
  2020-09-05
Sob
  2020-09-06
Nie
  2020-09-10
Czw
  2020-09-11
Pią
  2020-09-12
Sob
  2020-09-13
Nie
  2020-09-17
Czw
  2020-09-18
Pią
  2020-09-19
Sob
  2020-09-24
Czw
  2020-09-25
Pią
  2020-09-26
Sob
  2020-10-01
Czw
  2020-10-02
Pią
  2020-10-03
Sob
  2020-10-04
Nie
  2020-10-07
Śro
  2020-10-08
Czw
  2020-10-09
Pią
  2020-10-10
Sob
  2020-10-11
Nie
  2020-10-15
Czw
  2020-10-16
Pią
  2020-10-17
Sob
  2020-10-18
Nie
  2020-10-21
Śro
  2020-10-22
Czw
  2020-10-23
Pią
  2020-10-24
Sob
  2020-10-25
Nie
  2020-10-28
Śro
  2020-10-29
Czw
  2020-10-30
Pią
  2020-10-31
Sob
  2020-11-01
Nie
  2020-11-04
Śro
  2020-11-05
Czw
  2020-11-06
Pią
  2020-11-07
Sob
  2020-11-08
Nie
  2020-11-12
Czw
  2020-11-13
Pią
  2020-11-14
Sob
  2020-11-15
Nie
  2020-11-18
Śro
  2020-11-19
Czw
  2020-11-20
Pią
  2020-11-21
Sob
  2020-11-22
Nie
  2020-11-25
Śro
  2020-11-26
Czw
  2020-11-27
Pią
  2020-11-28
Sob
  2020-11-29
Nie
  2020-12-02
Śro
  2020-12-03
Czw
  2020-12-04
Pią
  2020-12-05
Sob
  2020-12-06
Nie
  2020-12-09
Śro
  2020-12-10
Czw
  2020-12-11
Pią
  2020-12-12
Sob
  2020-12-13
Nie
  2020-12-17
Czw
  2020-12-18
Pią
  2020-12-19
Sob
  2020-12-20
Nie
  2020-12-24
Czw
  2020-12-25
Pią
  2020-12-26
Sob
  2020-12-27
Nie
  2020-12-28
Pon
  2020-12-29
Wto
  2020-12-30
Śro
  2020-12-31
Czw
  2021-01-01
Pią
  2021-01-02
Sob
  2021-01-03
Nie
  2021-01-07
Czw
  2021-01-08
Pią
  2021-01-09
Sob
  2021-01-14
Czw
  2021-01-15
Pią
  2021-01-16
Sob
  2021-01-21
Czw
  2021-01-22
Pią
  2021-01-23
Sob
  2021-01-28
Czw
  2021-01-29
Pią
  2021-01-30
Sob
1 15:00-15:45   15:00-15:45   8:00-8:45 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
Procesy technologiczne w gastronomii gr.2
Juszczak Joanna
6
    15:00-15:45   15:00-15:45 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
8:00-8:45       15:00-15:45   15:00-15:45 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
8:00-8:45 Język angielski w gastronomii
Grzesiuk Marta
16
15:00-15:45   15:00-15:45 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Juszczak Joanna
6
8:00-8:45 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
15:00-15:45   15:00-15:45 Usługi gastronomiczne
Juszczak Joanna
6
8:00-8:45 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
Procesy technologiczne w gastronomii gr.2
Juszczak Joanna
6
8:00-8:45   15:00-15:45   15:00-15:45   15:00-15:45 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
8:00-8:45   8:00-8:45   15:00-15:45   15:00-15:45 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
8:00-8:45 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
8:00-8:45   15:00-15:45   15:00-15:45   15:00-15:45 Usługi gastronomiczne
Juszczak Joanna
6
8:00-8:45 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
8:00-8:45   15:00-15:45   15:00-15:45   15:00-15:45 Usługi gastronomiczne
Juszczak Joanna
6
8:00-8:45 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
    15:00-15:45   15:00-15:45   15:00-15:45 Usługi gastronomiczne
Juszczak Joanna
6
8:00-8:45 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
8:00-8:45   15:00-15:45   15:00-15:45 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
8:00-8:45 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
8:00-8:45   15:00-15:45   15:00-15:45 Działalność gospodarcza w gastronomii
Raczyńska Jolanta
15
15:00-15:45 Zasady żywienia
Juszczak Joanna
6
8:00-8:45 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
8:00-8:45   15:00-15:45   15:00-15:45   15:00-15:45 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
8:00-8:45 Zasady żywienia
Juszczak Joanna
6
8:00-8:45   15:00-15:45   15:00-15:45   15:00-15:45 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
8:00-8:45 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
8:00-8:45   15:00-15:45   15:00-15:45   15:00-15:45 Zasady żywienia
Juszczak Joanna
6
8:00-8:45 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
8:00-8:45   15:00-15:45   15:00-15:45 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Juszczak Joanna
6
8:00-8:45 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
8:00-8:45   15:00-15:45   15:00-15:45   8:00-8:45                                   15:00-15:45   15:00-15:45   8:00-8:45   15:00-15:45   15:00-15:45   8:00-8:45   15:00-15:45   15:00-15:45   8:00-8:45   15:00-15:45   15:00-15:45   8:00-8:45  
2 15:50-16:35   15:50-16:35 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Juszczak Joanna
6
8:50-9:35 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
Procesy technologiczne w gastronomii gr.2
Juszczak Joanna
6
    15:50-16:35   15:50-16:35 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
8:50-9:35       15:50-16:35   15:50-16:35 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
8:50-9:35 Język angielski w gastronomii
Grzesiuk Marta
16
15:50-16:35   15:50-16:35 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Juszczak Joanna
6
8:50-9:35 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
15:50-16:35 Działalność gospodarcza w gastronomii
Raczyńska Jolanta
15
15:50-16:35 Usługi gastronomiczne
Juszczak Joanna
6
8:50-9:35 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
Procesy technologiczne w gastronomii gr.2
Juszczak Joanna
6
8:50-9:35   15:50-16:35   15:50-16:35   15:50-16:35 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
8:50-9:35 Język angielski w gastronomii
Grzesiuk Marta
16
8:50-9:35   15:50-16:35   15:50-16:35 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
8:50-9:35 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
8:50-9:35   15:50-16:35   15:50-16:35   15:50-16:35 Usługi gastronomiczne
Juszczak Joanna
6
8:50-9:35 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
8:50-9:35   15:50-16:35   15:50-16:35   15:50-16:35 Usługi gastronomiczne
Juszczak Joanna
6
8:50-9:35 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
    15:50-16:35   15:50-16:35   15:50-16:35 Usługi gastronomiczne
Juszczak Joanna
6
8:50-9:35 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
8:50-9:35   15:50-16:35   15:50-16:35 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
8:50-9:35 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
8:50-9:35   15:50-16:35   15:50-16:35 Działalność gospodarcza w gastronomii
Raczyńska Jolanta
15
15:50-16:35 Zasady żywienia
Juszczak Joanna
6
8:50-9:35 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
8:50-9:35   15:50-16:35   15:50-16:35   15:50-16:35 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
8:50-9:35 Zasady żywienia
Juszczak Joanna
6
8:50-9:35   15:50-16:35   15:50-16:35   15:50-16:35 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
8:50-9:35 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
8:50-9:35   15:50-16:35   15:50-16:35 Język angielski w gastronomii
Grzesiuk Marta
16
15:50-16:35 Zasady żywienia
Juszczak Joanna
6
8:50-9:35 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
8:50-9:35   15:50-16:35 Język angielski w gastronomii
Grzesiuk Marta
16
15:50-16:35 *Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Juszczak Joanna
6
8:50-9:35 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
8:50-9:35   15:50-16:35   15:50-16:35   8:50-9:35                                   15:50-16:35   15:50-16:35   8:50-9:35   15:50-16:35   15:50-16:35   8:50-9:35   15:50-16:35   15:50-16:35   8:50-9:35   15:50-16:35   15:50-16:35   8:50-9:35  
3 16:40-17:25   16:40-17:25 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Juszczak Joanna
6
9:40-10:25 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
Procesy technologiczne w gastronomii gr.2
Juszczak Joanna
6
    16:40-17:25   16:40-17:25 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
9:40-10:25 Działalność gospodarcza w gastronomii
Raczyńska Jolanta
3
    16:40-17:25   16:40-17:25 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
9:40-10:25 Zasady żywienia
Juszczak Joanna
6
16:40-17:25   16:40-17:25 Zasady żywienia
Juszczak Joanna
6
9:40-10:25 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
16:40-17:25 Działalność gospodarcza w gastronomii
Raczyńska Jolanta
15
16:40-17:25 Zasady żywienia
Juszczak Joanna
6
9:40-10:25 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
Procesy technologiczne w gastronomii gr.2
Juszczak Joanna
6
9:40-10:25   16:40-17:25   16:40-17:25   16:40-17:25 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
9:40-10:25 Język angielski w gastronomii
Grzesiuk Marta
16
9:40-10:25   16:40-17:25   16:40-17:25 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
9:40-10:25 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
9:40-10:25   16:40-17:25   16:40-17:25   16:40-17:25 Zasady żywienia
Juszczak Joanna
6
9:40-10:25 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
9:40-10:25   16:40-17:25   16:40-17:25   16:40-17:25 Usługi gastronomiczne
Juszczak Joanna
6
9:40-10:25 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
    16:40-17:25   16:40-17:25   16:40-17:25 Usługi gastronomiczne
Juszczak Joanna
6
9:40-10:25 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
9:40-10:25   16:40-17:25   16:40-17:25 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
9:40-10:25 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
9:40-10:25   16:40-17:25   16:40-17:25 Działalność gospodarcza w gastronomii
Raczyńska Jolanta
15
16:40-17:25 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Juszczak Joanna
6
9:40-10:25 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
9:40-10:25   16:40-17:25   16:40-17:25   16:40-17:25 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
9:40-10:25 Zasady żywienia
Juszczak Joanna
6
9:40-10:25   16:40-17:25   16:40-17:25   16:40-17:25 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
9:40-10:25 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
9:40-10:25   16:40-17:25   16:40-17:25 Język angielski w gastronomii
Grzesiuk Marta
16
16:40-17:25 Zasady żywienia
Juszczak Joanna
6
9:40-10:25 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
9:40-10:25   16:40-17:25 Język angielski w gastronomii
Grzesiuk Marta
16
16:40-17:25 Zasady żywienia
Juszczak Joanna
6
9:40-10:25 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
Procesy technologiczne w gastronomii gr.2
Juszczak Joanna
6
9:40-10:25   16:40-17:25   16:40-17:25   9:40-10:25                                   16:40-17:25   16:40-17:25   9:40-10:25   16:40-17:25   16:40-17:25   9:40-10:25   16:40-17:25   16:40-17:25   9:40-10:25   16:40-17:25   16:40-17:25   9:40-10:25  
4 17:30-18:15   17:30-18:15 Zasady żywienia
Juszczak Joanna
6
10:35-11:20 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
Procesy technologiczne w gastronomii gr.2
Juszczak Joanna
6
    17:30-18:15   17:30-18:15 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
10:35-11:20 Działalność gospodarcza w gastronomii
Raczyńska Jolanta
3
    17:30-18:15   17:30-18:15 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
10:35-11:20 Zasady żywienia
Juszczak Joanna
6
17:30-18:15   17:30-18:15 Zasady żywienia
Juszczak Joanna
6
10:35-11:20 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
17:30-18:15 Działalność gospodarcza w gastronomii
Raczyńska Jolanta
15
17:30-18:15 Zasady żywienia
Juszczak Joanna
6
10:35-11:20 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
Procesy technologiczne w gastronomii gr.2
Juszczak Joanna
6
10:35-11:20   17:30-18:15   17:30-18:15   17:30-18:15 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
10:35-11:20 Język angielski w gastronomii
Grzesiuk Marta
16
10:35-11:20   17:30-18:15   17:30-18:15 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
10:35-11:20 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
10:35-11:20   17:30-18:15   17:30-18:15   17:30-18:15 Zasady żywienia
Juszczak Joanna
6
10:35-11:20 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
10:35-11:20   17:30-18:15   17:30-18:15   17:30-18:15 Usługi gastronomiczne
Juszczak Joanna
6
10:35-11:20 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
    17:30-18:15   17:30-18:15   17:30-18:15 Usługi gastronomiczne
Juszczak Joanna
6
10:35-11:20 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
10:35-11:20   17:30-18:15   17:30-18:15 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
10:35-11:20 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
10:35-11:20   17:30-18:15   17:30-18:15 Działalność gospodarcza w gastronomii
Raczyńska Jolanta
15
17:30-18:15 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Juszczak Joanna
6
10:35-11:20 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
10:35-11:20   17:30-18:15   17:30-18:15   17:30-18:15 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
10:35-11:20 Zasady żywienia
Juszczak Joanna
6
10:35-11:20   17:30-18:15   17:30-18:15   17:30-18:15 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
10:35-11:20 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
10:35-11:20   17:30-18:15   17:30-18:15 Język angielski w gastronomii
Grzesiuk Marta
16
17:30-18:15 Zasady żywienia
Juszczak Joanna
6
10:35-11:20 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
10:35-11:20   17:30-18:15 *Język angielski w gastronomii
Grzesiuk Marta
16
17:30-18:15 *Zasady żywienia
Juszczak Joanna
6
10:35-11:20 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
Procesy technologiczne w gastronomii gr.2
Juszczak Joanna
6
10:35-11:20   17:30-18:15   17:30-18:15   10:35-11:20                                   17:30-18:15   17:30-18:15   10:35-11:20   17:30-18:15   17:30-18:15   10:35-11:20   17:30-18:15   17:30-18:15   10:35-11:20   17:30-18:15   17:30-18:15   10:35-11:20  
5 18:20-19:05   18:20-19:05 Zasady żywienia
Juszczak Joanna
6
11:25-12:10 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
Procesy technologiczne w gastronomii gr.2
Juszczak Joanna
6
    18:20-19:05   18:20-19:05 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
11:25-12:10 Procesy technologiczne w gastronomii gr.1
Juszczak Joanna
6
Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
    18:20-19:05   18:20-19:05 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
11:25-12:10 Zasady żywienia
Juszczak Joanna
6
18:20-19:05   18:20-19:05 Zasady żywienia
Juszczak Joanna
6
11:25-12:10 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
18:20-19:05 Działalność gospodarcza w gastronomii
Raczyńska Jolanta
15
18:20-19:05 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Juszczak Joanna
6
11:25-12:10 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
Procesy technologiczne w gastronomii gr.2
Juszczak Joanna
6
11:25-12:10   18:20-19:05   18:20-19:05   18:20-19:05 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
11:25-12:10 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
11:25-12:10   18:20-19:05   18:20-19:05 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
11:25-12:10 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
11:25-12:10   18:20-19:05   18:20-19:05   18:20-19:05 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Juszczak Joanna
6
11:25-12:10 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
11:25-12:10   18:20-19:05   18:20-19:05   18:20-19:05 Zasady żywienia
Juszczak Joanna
6
11:25-12:10 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
    18:20-19:05   18:20-19:05   18:20-19:05 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Juszczak Joanna
6
11:25-12:10 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
11:25-12:10   18:20-19:05   18:20-19:05 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
11:25-12:10 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
11:25-12:10   18:20-19:05   18:20-19:05 Język angielski w gastronomii
Grzesiuk Marta
16
18:20-19:05 Usługi gastronomiczne
Juszczak Joanna
6
11:25-12:10 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
11:25-12:10   18:20-19:05   18:20-19:05   18:20-19:05 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
11:25-12:10 Zasady żywienia
Juszczak Joanna
6
11:25-12:10   18:20-19:05 Język angielski w gastronomii
Grzesiuk Marta
16
18:20-19:05   18:20-19:05 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
11:25-12:10 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
11:25-12:10   18:20-19:05   18:20-19:05 Działalność gospodarcza w gastronomii
Raczyńska Jolanta
15
18:20-19:05 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Juszczak Joanna
6
11:25-12:10 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
11:25-12:10   18:20-19:05 Działalność gospodarcza w gastronomii
Raczyńska Jolanta
15
18:20-19:05 Usługi gastronomiczne
Juszczak Joanna
6
11:25-12:10 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
Procesy technologiczne w gastronomii gr.2
Juszczak Joanna
6
11:25-12:10   18:20-19:05   18:20-19:05   11:25-12:10                                   18:20-19:05   18:20-19:05   11:25-12:10   18:20-19:05   18:20-19:05   11:25-12:10   18:20-19:05   18:20-19:05   11:25-12:10   18:20-19:05   18:20-19:05   11:25-12:10  
6 19:10-19:55   19:10-19:55 Zasady żywienia
Juszczak Joanna
6
12:15-13:00 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
Procesy technologiczne w gastronomii gr.2
Juszczak Joanna
6
    19:10-19:55   19:10-19:55 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
12:15-13:00 Procesy technologiczne w gastronomii gr.1
Juszczak Joanna
6
Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
    19:10-19:55   19:10-19:55 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
12:15-13:00 Zasady żywienia
Juszczak Joanna
6
19:10-19:55   19:10-19:55 Zasady żywienia
Juszczak Joanna
6
12:15-13:00 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
19:10-19:55 Działalność gospodarcza w gastronomii
Raczyńska Jolanta
15
19:10-19:55 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Juszczak Joanna
6
12:15-13:00 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
Procesy technologiczne w gastronomii gr.2
Juszczak Joanna
6
12:15-13:00   19:10-19:55   19:10-19:55   19:10-19:55 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
12:15-13:00 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
12:15-13:00   19:10-19:55   19:10-19:55 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
12:15-13:00 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
12:15-13:00   19:10-19:55   19:10-19:55   19:10-19:55 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Juszczak Joanna
6
12:15-13:00 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
12:15-13:00   19:10-19:55   19:10-19:55   19:10-19:55 Zasady żywienia
Juszczak Joanna
6
12:15-13:00 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
    19:10-19:55   19:10-19:55   19:10-19:55 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Juszczak Joanna
6
12:15-13:00 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
12:15-13:00   19:10-19:55   19:10-19:55 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
12:15-13:00 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
12:15-13:00   19:10-19:55   19:10-19:55 Język angielski w gastronomii
Grzesiuk Marta
16
19:10-19:55 Usługi gastronomiczne
Juszczak Joanna
6
12:15-13:00 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
12:15-13:00   19:10-19:55   19:10-19:55   19:10-19:55 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
12:15-13:00 Zasady żywienia
Juszczak Joanna
6
12:15-13:00   19:10-19:55 Język angielski w gastronomii
Grzesiuk Marta
16
19:10-19:55   19:10-19:55 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
12:15-13:00 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
12:15-13:00   19:10-19:55   19:10-19:55 Działalność gospodarcza w gastronomii
Raczyńska Jolanta
15
19:10-19:55 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Juszczak Joanna
6
12:15-13:00 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
12:15-13:00   19:10-19:55 *Działalność gospodarcza w gastronomii
Raczyńska Jolanta
15
19:10-19:55 *Usługi gastronomiczne
Juszczak Joanna
6
12:15-13:00 *Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
*Procesy technologiczne w gastronomii gr.2
Juszczak Joanna
6
12:15-13:00   19:10-19:55   19:10-19:55   12:15-13:00                                   19:10-19:55   19:10-19:55   12:15-13:00   19:10-19:55   19:10-19:55   12:15-13:00   19:10-19:55   19:10-19:55   12:15-13:00   19:10-19:55   19:10-19:55   12:15-13:00  
7 ..... ..... ..... ..... 13:20-14:05 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
Procesy technologiczne w gastronomii gr.1
Juszczak Joanna
6
    ..... ..... ..... ..... 13:20-14:05 Procesy technologiczne w gastronomii gr.1
Juszczak Joanna
6
Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
    ..... ..... ..... ..... 13:20-14:05 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
..... ..... ..... ..... 13:20-14:05 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
..... ..... ..... ..... 13:20-14:05 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
Procesy technologiczne w gastronomii gr.1
Juszczak Joanna
6
13:20-14:05   ..... ..... ..... ..... ..... ..... 13:20-14:05 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
13:20-14:05   ..... ..... ..... ..... 13:20-14:05 Zasady żywienia
Juszczak Joanna
6
13:20-14:05   ..... ..... ..... ..... ..... ..... 13:20-14:05 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
13:20-14:05   ..... ..... ..... ..... ..... ..... 13:20-14:05 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
    ..... ..... ..... ..... ..... ..... 13:20-14:05 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
13:20-14:05   ..... ..... ..... ..... 13:20-14:05 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Juszczak Joanna
6
13:20-14:05   ..... ..... ..... ..... ..... ..... 13:20-14:05 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
13:20-14:05   ..... ..... ..... ..... ..... ..... 13:20-14:05 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
13:20-14:05   ..... ..... ..... ..... ..... ..... 13:20-14:05 Zasady żywienia
Juszczak Joanna
6
13:20-14:05   ..... ..... ..... ..... ..... ..... 13:20-14:05 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
13:20-14:05   ..... ..... ..... ..... 13:20-14:05 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
Procesy technologiczne w gastronomii gr.1
Juszczak Joanna
6
13:20-14:05   ..... ..... ..... ..... 13:20-14:05                                   ..... ..... ..... ..... 13:20-14:05   ..... ..... ..... ..... 13:20-14:05   ..... ..... ..... ..... 13:20-14:05   ..... ..... ..... ..... 13:20-14:05  
8 ..... ..... ..... ..... 14:10-14:55 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
Procesy technologiczne w gastronomii gr.1
Juszczak Joanna
6
    ..... ..... ..... ..... 14:10-14:55 Procesy technologiczne w gastronomii gr.1
Juszczak Joanna
6
Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
    ..... ..... ..... ..... 14:10-14:55 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
..... ..... ..... ..... 14:10-14:55 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
..... ..... ..... ..... 14:10-14:55 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
Procesy technologiczne w gastronomii gr.1
Juszczak Joanna
6
14:10-14:55   ..... ..... ..... ..... ..... ..... 14:10-14:55 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
14:10-14:55   ..... ..... ..... ..... 14:10-14:55 Zasady żywienia
Juszczak Joanna
6
14:10-14:55   ..... ..... ..... ..... ..... ..... 14:10-14:55 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
14:10-14:55   ..... ..... ..... ..... ..... ..... 14:10-14:55 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
    ..... ..... ..... ..... ..... ..... 14:10-14:55 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
14:10-14:55   ..... ..... ..... ..... 14:10-14:55 Zasady żywienia
Juszczak Joanna
6
14:10-14:55   ..... ..... ..... ..... ..... ..... 14:10-14:55 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
14:10-14:55   ..... ..... ..... ..... ..... ..... 14:10-14:55 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
14:10-14:55   ..... ..... ..... ..... ..... ..... 14:10-14:55 Zasady żywienia
Juszczak Joanna
6
14:10-14:55   ..... ..... ..... ..... ..... ..... 14:10-14:55 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
14:10-14:55   ..... ..... ..... ..... 14:10-14:55 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
Procesy technologiczne w gastronomii gr.1
Juszczak Joanna
6
14:10-14:55   ..... ..... ..... ..... 14:10-14:55                                   ..... ..... ..... ..... 14:10-14:55   ..... ..... ..... ..... 14:10-14:55   ..... ..... ..... ..... 14:10-14:55   ..... ..... ..... ..... 14:10-14:55  
9 ..... ..... ..... ..... 15:00-15:45 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
Procesy technologiczne w gastronomii gr.1
Juszczak Joanna
6
    ..... ..... ..... ..... 15:00-15:45 Procesy technologiczne w gastronomii gr.2
Juszczak Joanna
6
Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
    ..... ..... ..... ..... 15:00-15:45 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
..... ..... ..... ..... 15:00-15:45 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
..... ..... ..... ..... 15:00-15:45 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
Procesy technologiczne w gastronomii gr.1
Juszczak Joanna
6
15:00-15:45   ..... ..... ..... ..... ..... ..... 15:00-15:45 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
15:00-15:45   ..... ..... ..... ..... 15:00-15:45 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Juszczak Joanna
6
15:00-15:45   ..... ..... ..... ..... ..... ..... 15:00-15:45 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
15:00-15:45   ..... ..... ..... ..... ..... ..... 15:00-15:45 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
    ..... ..... ..... ..... ..... ..... 15:00-15:45 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
15:00-15:45   ..... ..... ..... ..... 15:00-15:45 Usługi gastronomiczne
Juszczak Joanna
6
15:00-15:45   ..... ..... ..... ..... ..... ..... 15:00-15:45 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
15:00-15:45   ..... ..... ..... ..... ..... ..... 15:00-15:45 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
15:00-15:45   ..... ..... ..... ..... ..... ..... 15:00-15:45 Zasady żywienia
Juszczak Joanna
6
15:00-15:45   ..... ..... ..... ..... ..... ..... 15:00-15:45 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
15:00-15:45   ..... ..... ..... ..... 15:00-15:45 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
Procesy technologiczne w gastronomii gr.1
Juszczak Joanna
6
15:00-15:45   ..... ..... ..... ..... 15:00-15:45                                   ..... ..... ..... ..... 15:00-15:45   ..... ..... ..... ..... 15:00-15:45   ..... ..... ..... ..... 15:00-15:45   ..... ..... ..... ..... 15:00-15:45  
10 ..... ..... ..... ..... 15:50-16:35 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
Procesy technologiczne w gastronomii gr.1
Juszczak Joanna
6
    ..... ..... ..... ..... 15:50-16:35 Procesy technologiczne w gastronomii gr.2
Juszczak Joanna
6
Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
    ..... ..... ..... ..... 15:50-16:35 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
..... ..... ..... ..... 15:50-16:35 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
..... ..... ..... ..... 15:50-16:35 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
Procesy technologiczne w gastronomii gr.1
Juszczak Joanna
6
15:50-16:35   ..... ..... ..... ..... ..... ..... 15:50-16:35 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
15:50-16:35   ..... ..... ..... ..... 15:50-16:35 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Juszczak Joanna
6
15:50-16:35   ..... ..... ..... ..... ..... ..... 15:50-16:35 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
15:50-16:35   ..... ..... ..... ..... ..... ..... 15:50-16:35 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
    ..... ..... ..... ..... ..... ..... 15:50-16:35 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
15:50-16:35   ..... ..... ..... ..... 15:50-16:35 Usługi gastronomiczne
Juszczak Joanna
6
15:50-16:35   ..... ..... ..... ..... ..... ..... 15:50-16:35 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
15:50-16:35   ..... ..... ..... ..... ..... ..... 15:50-16:35 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
15:50-16:35   ..... ..... ..... ..... ..... ..... 15:50-16:35 Zasady żywienia
Juszczak Joanna
6
15:50-16:35   ..... ..... ..... ..... ..... ..... 15:50-16:35 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
15:50-16:35   ..... ..... ..... ..... 15:50-16:35 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
*Procesy technologiczne w gastronomii gr.1
Juszczak Joanna
6
15:50-16:35   ..... ..... ..... ..... 15:50-16:35                                   ..... ..... ..... ..... 15:50-16:35   ..... ..... ..... ..... 15:50-16:35   ..... ..... ..... ..... 15:50-16:35   ..... ..... ..... ..... 15:50-16:35  
11 ..... ..... ..... ..... 16:40-17:25 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
Procesy technologiczne w gastronomii gr.1
Juszczak Joanna
6
..... ..... ..... ..... ..... ..... 16:40-17:25 Procesy technologiczne w gastronomii gr.2
Juszczak Joanna
6
Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
..... ..... ..... ..... ..... ..... 16:40-17:25 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
..... ..... ..... ..... 16:40-17:25 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
..... ..... ..... ..... 16:40-17:25 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
Procesy technologiczne w gastronomii gr.1
Juszczak Joanna
6
16:40-17:25   ..... ..... ..... ..... ..... ..... 16:40-17:25 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
16:40-17:25   ..... ..... ..... ..... 16:40-17:25 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Juszczak Joanna
6
16:40-17:25   ..... ..... ..... ..... ..... ..... 16:40-17:25   16:40-17:25   ..... ..... ..... ..... ..... ..... 16:40-17:25       ..... ..... ..... ..... ..... ..... 16:40-17:25   16:40-17:25   ..... ..... ..... ..... 16:40-17:25 Usługi gastronomiczne
Juszczak Joanna
6
16:40-17:25   ..... ..... ..... ..... ..... ..... 16:40-17:25 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
16:40-17:25   ..... ..... ..... ..... ..... ..... 16:40-17:25 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
16:40-17:25   ..... ..... ..... ..... ..... ..... 16:40-17:25 Zasady żywienia
Juszczak Joanna
6
16:40-17:25   ..... ..... ..... ..... ..... ..... 16:40-17:25 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
16:40-17:25   ..... ..... ..... ..... 16:40-17:25 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
16:40-17:25   ..... ..... ..... ..... 16:40-17:25                                   ..... ..... ..... ..... 16:40-17:25   ..... ..... ..... ..... 16:40-17:25   ..... ..... ..... ..... 16:40-17:25   ..... ..... ..... ..... 16:40-17:25  
12 ..... ..... ..... ..... 17:30-18:15 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
Procesy technologiczne w gastronomii gr.1
Juszczak Joanna
6
..... ..... ..... ..... ..... ..... 17:30-18:15 Procesy technologiczne w gastronomii gr.2
Juszczak Joanna
6
Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
..... ..... ..... ..... ..... ..... 17:30-18:15 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.1
Celińska Agnieszka
5
..... ..... ..... ..... 17:30-18:15 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
..... ..... ..... ..... 17:30-18:15 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
Procesy technologiczne w gastronomii gr.1
Juszczak Joanna
6
17:30-18:15   ..... ..... ..... ..... ..... ..... 17:30-18:15 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
17:30-18:15   ..... ..... ..... ..... 17:30-18:15   17:30-18:15   ..... ..... ..... ..... ..... ..... 17:30-18:15   17:30-18:15   ..... ..... ..... ..... ..... ..... 17:30-18:15       ..... ..... ..... ..... ..... ..... 17:30-18:15   17:30-18:15   ..... ..... ..... ..... 17:30-18:15 Usługi gastronomiczne
Juszczak Joanna
6
17:30-18:15   ..... ..... ..... ..... ..... ..... 17:30-18:15 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
17:30-18:15   ..... ..... ..... ..... ..... ..... 17:30-18:15 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
17:30-18:15   ..... ..... ..... ..... ..... ..... 17:30-18:15 Zasady żywienia
Juszczak Joanna
6
17:30-18:15   ..... ..... ..... ..... ..... ..... 17:30-18:15 Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
17:30-18:15   ..... ..... ..... ..... 17:30-18:15 *Planowanie żywienia i produkcji gastronomicz. gr.2
Celińska Agnieszka
5
17:30-18:15   ..... ..... ..... ..... 17:30-18:15   ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... .....                 ..... ..... ..... ..... 17:30-18:15   ..... ..... ..... ..... 17:30-18:15   ..... ..... ..... ..... 17:30-18:15   ..... ..... ..... ..... 17:30-18:15  
Centrum Kształcenia Ustawicznego im. B. Prusa w Chełmie zastrzega sobie prawo do zmian w planie